Unieke oplossing voor bewezen hogere productiviteit en voorkomen van burn-out

Datum 16 maart 2021

In de laatste week van april zal de easyflux, een slim en intuïtief device om gezond en geconcentreerd werken te stimuleren, op de markt komen. Met de easyflux kan zowel in de thuisomgeving als op kantoor kenbaar worden gemaakt wanneer men geconcentreerd bezig is of wanneer men beschikbaar is.
Met de easyflux vermindert de werkdruk, bevordert het werkplezier en neemt de productiviteit op de koop toe.

Door gebruik te maken van de wetenschappelijk bewezen Pomodoro werktechniek* in combinatie met de bijbehorende software zorgt de easyflux ervoor dat men ongestoord in tijdsblokken optimaal kan werken.
De kinderen thuis en de collega’s op kantoor, zien aan de rode kleur van de easyflux dat er geconcentreerd gewerkt wordt en daarom niet gestoord kan worden.
Kleurt de easyflux groen dan is men voor de omgeving aanspreekbaar en mag men gestoord worden.
Tom van Dijk eigenaar en bedenker van de easyflux zegt, “Vanuit mijn achtergrond als fysiotherapeut, preventie adviseur en wellbeing coach, ben ik al meer dan 20 jaar actief in de preventie en gezondheid op de werkvloer. Het grootste probleem is dat mensen moeite hebben om een plek te vinden waar ze rustig en ongestoord kunnen werken en dit aan hun omgeving kenbaar kunnen maken. Te vaak wordt men afgeleid of gestoord door de telefoon, mail, langslopende collega’s of gezinsleden, met als gevolg een ‘schuldig’ gevoel zowel naar gezin als werk.”
Medeoprichter René Fouraschen vult dit aan, “Vooral in deze bijzondere tijd van Corona waar bijna iedereen vanuit huis werkt en men daardoor het onderscheid tussen werk en privé niet goed meer kan maken, zien we dat de easyflux een uitstekend hulpmiddel is om je werk efficiënt en ongestoord uit te kunnen voeren, maar dat je ook tijdig de broodnodige pauze neemt om je gedachten even te verzetten en daarmee een burn-out te voorkomen.”
De meegeleverde software geeft een helder overzicht van hoe vitaal je werkt en geeft tips om dit nog beter te doen.
Na een maandenlange voorbereiding van onderzoek en succesvol testen is eind deze maand de easyflux leverbaar.

Over Easyflux
Easyflux is een jong en snelgroeiend Nederlands initiatief ontstaan als spin-off vanuit 4U Solutions BV. 4U Solutions BV is al meer dan 20 jaar actief op het gebied van preventie, gezondheid, duurzaamheid en vitaliteit met o.a. klanten als de acht Academische Ziekenhuizen, Gemeente Alphen aan de Rijn, Provinciehuis Flevoland.

Noot voor de redactie
Meer informatie

Tom van Dijk
bedenker easyflux
06 – 51 32 63 82
tom@easyflux.nl
www.easyflux.nl

* Pomodoro Technique is een Time Management methode ontwikkelt eind tachtiger jaren door Francesco Cirillo. Deze techniek werkt met 4 x 25 minuten werkintervallen gevolgd door korte pauzes en na het 4de werkinterval een langere pauze.

terug

contactformulier

  nieuwsbrief


  easyflux bv
  Albertus Perkstraat 107
  1217 NR Hilversum

  +31(0)20 22 20 976
  +31(0)6 57 174 044
  info@easyflux.nl

  kvk nmr 78463823
  btw nummer NL 8614.10.336.B01.
  bank NL40 TRIO 0320 0275 38

  Privacy Policy